تعداد صفحات فایل: 20 اسلاید
دسته بندی: پاورپوینت آماده صنايع غذايی
فرمت فایل اصلی: PowerPoint قابل ویرایش
1- این پاورپوینت دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده ارائه یا پرینت است.
2- کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
3- در این پاورپوینت مباحث به زبان ساده و قابل درک برای همه گفته شده و برای ارائه آن هیچ مشکلی نخواهید داشت.
توضیحات کامل :
پاورپوینت (اسلاید) بررسی ارزش تغذیه ای گوشت در 20 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx
اهميت گوشت از ديدگاه تغذيه
گوشت يكي از مهمترين منابع پروتئيني به شمار مي رود غني بودن گوشت از پروتئين ارزشمندي حاوي اسيدهاي آمينه ضروري بدن- مواد معدني و انواع ويتامين ها و نيز انرژي كافي سبب مي شود تا آن را در زمره بهترين و كاملترين مواد غذايي طبقه بندي كرد.
پروتئين گوشت:
به طور كلي پروتئين گوشت را مي توان به 3 دسته پروتئين هاي ميوفيبريلي، ساركوپلاسميك و بافت پيوندي طبقه بندي كرد.
پروتئين هاي ميوفيبريلي: اين پروتئين ها جمعاً حدود 40 درصد از پروتئين هاي گوشت را تشكيل مي هد.
پروتئين هاي ميوفيبريلي عبارتند:
آلودگي هايي كه ممكن است تا قبل از فرآوري وارد گوشت شود
پروتئين هاي ساركوپلاسميك
جمعاً40% از كل پروتئين هاي گوشت را تشكيل مي دهد.
ساركوپلاسم حاوي صدها پروتئين مختلف مي باشند كه شامل :
1- ميوژن B و A كه جزء آلبومين ها محسوب مي شوند و محلول در آبند و جمعاً 20% از كل پروتئين گوشت را تشكيل مي دهند.
2- ميوگلوبين Mb دو پروتئين رنگدانه اي اصلي گوشت و مسئول رنگ آني مي باشند.
پروتئين هاي بافت پيوندي
اين مواد پروتئيني در حدود 20% از پروتئين هاي ماهيچه را شامل مي شود از مهمترين
پروتئين هاي بافت پيوندي كلاژن – الاستين – ريتوكلين مي باشند.
آنزيم ها
مشهورترين آنزيم هاي عضله عبارتند از آلدولاز- ليپاز- فسفوريلاز- كاتالاز پراكسيداز- آدنوزين تري فسفاتاز و سيتوكروم ها و كاپتسين ها ( C.B.A)
مواد ازته غير پروتئيني
پپتيدها، اسيدهاي آمينه آزاد ( آلانين، اسيد گلوتاميك، تاورين و ...)
آمين ها، نوكلئوزيدها، نوكلئوتيدها، مشتقات پورين، كراتين ، كراتيني- اوره و آمونياك
چربي گوشت
قسمت عمده اي از چربي حيواني در بافت چربي بدن حيوانات مستقر مي باشد. ميزان و تركيبات چربي حيواني بستگي به نژاد و نوع و تغذيه دام داشته و اغلب از تري گليسريدها كه تركيبي از گليسيرين و اسيدهاي چرب مي باشند تشكيل شده است.
انواع اسيدهاي چرب موجود در بافت گوشت
- اسيدهاي چرب اشباع SAF شامل اسيدهاي چرب بلند زنجير 16-20 كربنه
- اسيدهاي چرب يك غير اشباع MUFA
- اسيدهاي چرب چند غير اشباعPUFA
اسيدهاي چرب ضروريEEA
مبلغ قابل پرداخت 6,400 تومان
برچسب های مهم
اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.
ایجاد وب سایت یا