فروش فایل مرسی - فروشگاه اینترنتی فایل | پاورپوینت آماده - پروژه آماده - فایل و محصولات دانلودی

محل لوگو

آمار سایت

اشتراک در خبرنامه

جهت عضویت در خبرنامه لطفا ایمیل خود را ثبت نمائید

Captcha

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 59
  • بازدید دیروز : 155
  • بازدید کل : 224040

پاورپوینت (اسلاید) بررسی استراتژی های تولید ماست


پاورپوینت (اسلاید) بررسی استراتژی های تولید ماست

 

 

تعداد صفحات فایل: 23 اسلاید

دسته بندی: پاورپوینت آماده صنايع غذايی

فرمت فایل اصلی: PowerPoint قابل ویرایش

 

1- این پاورپوینت دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده ارائه یا پرینت است.

2- کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

3- در این پاورپوینت مباحث به زبان ساده و قابل درک برای همه گفته شده و برای ارائه آن هیچ مشکلی نخواهید داشت.


 

توضیحات کامل :

پاورپوینت استراتژی های تولید ماست در 23 اسلاید قابل ویرایش با فرمت pptx

 

فهرست کلی:

مقدمه

پیش عملیات های انجام شده روی شیر ماست

چشم اندازآینده

 

 

مقدمه

الی مچنیکف راه های افزایش عمر بشر و طرفداری از مصرف باکتری های تولید کننده اسید لاکتیک را بررسی کرد. زیرا مصرف برخی از انواع محصولات لبنی غنی شده با طول عمر مرتبط است که به دلیل توانایی باکتری ها برای مبارزه با بیماری می باشد.

تکامل تدریجی ماست به طور خلاصه:

استفاده از وسائل مشابه برای تولید

افزودن شیر تازه به شیرتخمیر شده برای ایجاد کیفیت محصول مناسب

جوشاندن شیر درخمره های روباز برای به دست آوردن محصولی غلیظ دارای طول عمر بیشتر

استفاده از شیر ترش روز قبل برای تخمیر شیر تازه

بهبود عطر وطعم ماست با افزودن باکتری اسید لاکتیک مقاوم در برابراسید در فرایند تولید

 

 

 

دریافت شیر

کیفیت شیرخام از لحاظ میکروبیولوژیکی، شیمیایی و حسی محصول نهایی اهمیت زیادی دارد.شیر ماست بندی ها را می توان از طریق ظروف مخصوص حمل شیر تامین کرد یا پس از سرد شدن و ذخیره کردن شیر در گاوداری آن را با یک تانکر انتقال داد.

 

استاندارد سازی چربی

برای تعین سطح چربی شیر چند روش عملی به کار گرفته

می شود که عبارتند از :

ازبین بردن بخشی از چربی شیر از طریق جداسازی مکانیکی

افزودن خامه به شیراسکیم، نیمه اسکیم ،یا شیر پرچرب

مخلوط کردن شیرپر چرب با شیر اسکیم شده

ترکیبی از روش های فوق

استاندارد سازی مواد جامد غیر چربی (SNF)

جوشاندن

افزودن شیر خشک (MP)

افزودن پودر دوغ (BP)

افزودن پودرآب پنیر (WP) یا کنسانتره آب پنیر (WC)، پودر پروتئین آب پنیر (WPP)، یا کنسانتره پروتئین آب پنیر (WPC)

افزودن کازئینات

تبخیر

تکنیک غشاییاولترافیلتراسیون(UF)یا اسمزمعکوس(RO)

هموژناسیون

هموژناسیون یک عملیات مکانیکی است که گلبول های چربی شیردراثرعبورشیرتحت فشار بالاوعبور از روزنه های ریزشکسته شده که نتیجه آن کاهش قطر متوسط و افزایش تعداد و ناحیه سطحی گلبول های چربی است.

 


مبلغ قابل پرداخت 7,400 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

دیدگاه های کاربران (0)

اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.

ایجاد وب سایت یا
فروشگاه حرفه ای رایگان

وب سایت ما: https://filemas.com اینستاگرام و کانال تلگرام ما: filemascom@

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "مر30 فایل" می باشد.

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما