تعداد صفحات فایل: 20 اسلاید

دسته بندی: پاورپوینت آماده صنايع غذايی

فرمت فایل اصلی: PowerPoint قابل ویرایش

 

1- این پاورپوینت دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده ارائه یا پرینت است.

2- کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

3- در این پاورپوینت مباحث به زبان ساده و قابل درک برای همه گفته شده و برای ارائه آن هیچ مشکلی نخواهید داشت.


 

توضیحات کامل :

پاورپوینت بررسی آنتالپی و تبخیر و کاربرد آن در صنعت قند در 20 اسلاید زیبا قابل ویرایش با فرمت pptx

 

 

تعاریفی ازآنتالپی

1-آنتالپی عبارت است از گرمای موجود در سیال.

 

2-آنتالپی یک خاصیت مقداری است که به صورت مجموع انرژی داخلی یک سیستم و حاصلضرب حجم سیستم در فشاری است که ازمحیط برروی سیستم اعمال میشود و محتوای حرارتی نیز نام دارد.

 

H=u+p.v

 

انرژی داخلی U =

 

فشار P =

 

حجم مخصوص=V

 

در رابطه با آب و بخار آب 3 آنتالپی وجود دارد:

1-انتالپی مایع اشباع

 

2-انتالپی تبخیر

 

3-انتالپی بخار اشباع

 

چکیده

فرایند تولید شکر بر اساس حداقل مصرف انرژی با سرد کردن تبلور غلیظ عصاره خام:

 

1-استفاده از ریز صافی ها

 

2-استفاده از دستگاه تبادل یونی

 

قبل از تبلور باید عصاره خام تحت تبخیر چند مرحله ای در محدوده فشار تحت فشار جو غلیظ و تبلور انجام شود.

 

در این فرایند فشار بخار مصرف شده به منظور ذخیره انرژی قرار می گیرد.

 

برای یک ساختار تبخیر کن مصرف انرژی به پارامترهای:

 

دما و فشار بستگی دارد.

 

مقدمه

این مقاله مربوط به فرایند تولید شکر بر اساس تبخیر عصاره چغندر قند و سرد سازی تبلور شکر از عصاره خام غلیظ است.

 

بر خلاف تولید مناسب شکر در این فرایند عصاره کالکو کربنی تصفیه نمی شود و تبلور تبخیر شکر از عصاره غلیظ با سرد سازی تبلور جایگزین می شود بنابراین این فرایند با محیط تطابق بیشتری داشته و انرژی کمتری از دست می دهد.

 

دیفوزیون

انواع دیفوزیون

هدف از دیفوزیون بدست آوردن شربت خام با حداکثر خلوص و حداقل درصد قند تفاله است.