فروش فایل مرسی - فروشگاه اینترنتی فایل | پاورپوینت آماده - پروژه آماده - فایل و محصولات دانلودی

محل لوگو

آمار سایت

اشتراک در خبرنامه

جهت عضویت در خبرنامه لطفا ایمیل خود را ثبت نمائید

Captcha

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 11
  • بازدید دیروز : 155
  • بازدید کل : 223992

پاورپوینت (اسلاید) بررسی مزيت نسبی صادراتی صنايع غذايی


پاورپوینت (اسلاید) بررسی مزيت نسبی صادراتی صنايع غذايی

 

 

تعداد صفحات فایل: 30 اسلاید

دسته بندی: پاورپوینت آماده صنايع غذايی

فرمت فایل اصلی: PowerPoint قابل ویرایش

 

1- این پاورپوینت دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده ارائه یا پرینت است.

2- کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

3- در این پاورپوینت مباحث به زبان ساده و قابل درک برای همه گفته شده و برای ارائه آن هیچ مشکلی نخواهید داشت.

 


 

توضیحات کامل :

 

پاورپوینت بررسی مزیت نسبی صادراتی صنایع غذایی در 30 اسلاید قابل ویرایش با فرمت pptx

 

فرض تحقيق:

ايران در توليد و صادرات اقلام گروه صنايع غذايی دارای مزيت نسبی است.

هدف تحقيق:

شناسايی و تعيين مزيت نسبی در گروه صنايع غذايی (کالاهای منتخب) و بررسی عملکرد صادراتی آن طی چند سال اخير

روش تحقيق:

در اين تحقيق از روش کاربردی مزيت نسبی آشکار شده که اولين بار توسط بالاسا ارائه شده استفاده شده است

 

نظريات مزيت نسبی در زمينه تجارت بين الملل

آدام اسميت: توجيه اقتصادی تجارت را بر مبنای اصل تقسيم کار و تخصص بنيان نهاد.

ديويد ريکاردو: مزيت نسبی را در چهار چوب نظريه ارزش- کار ارائه کرد.

هابرلر: مزيت نسبی را بر اساس نظريه هزينه فرصت تشريح کرد.

هکشر اهلين: اين نظريه بر اختلاف ميان موجودی عوامل و شدت کاربرد عوامل استوار است.

ليندر: اين نظريه درباره تجارت کالا در دو کشور بدون در نظر گرفتن مسير تجارت بحث می کند.

 

تمايز ميان مزيت نسبی از لحاظ نظری و کاربردی و عوامل موثر بر آن

مفهوم نظريه مزيت نسبی از لحاظ نظری

مفهوم نظريه مزيت نسبی از لحاظ کاربردی

عوامل تعيين کننده مزيت نسبی

 

معيار مزيت نسبی آشکار شده

شاخص ليزنر

شاخص بالاسا

شاخص تکامل يافته بالاسا

شاخص مدرن ( RCA)

 

مطالعات کاربردی انجام شده

جعفري صميمي احمد، شفيعي شهريار، (1380) بررسي مزيت نسبي اشتغال زايي، صادراتي و ارزش افزوده اي صنعت نساجي در استان مازندران

ابراهيمی سالاری تقی، (79-1370) بررسی کمی مزيت نسبی صادراتی کنستانتره ميوه استان خراسان

فرح بخش، ندا - نوروزی، بيتا (1380) تجزيه و تحليل توانمنديهای توليدی و صادراتی صنايع غذايی ايران

 

مقاله های خارجی در زمينه مزيت نسبی

IMRE FERTO and LIONEL J.HUBBARD, Department of agricultural Economics and Food Marketing, University of Newcastle upon Tyne, UK Budapest October (2007)

بررسی مزيت نسبی و رقابت پذيری بخش کشاورزی مجارستان در مقايسه با اتحاديه اروپا با بکار گرفتن چهار شاخص مزيت نسبی آشکار در طول سالهای 1992تا 1998

Elias Sanidas, Economics, university of Wollongong Australia (2003)

بررسی مزيت نسبی آشکار و توسعه اقتصادی با تکيه بر آسيای شرقی

K.A.Koekkoek and L.B.M.Mennes, Erasmus University. Rotterdam Netherlands (2005)

بررسی مزيت نسبی آشکار در صنايع توليدی با تمرکز بر کشور هلند

 

فهرست مطالب:

فرض تحقيق

هدف تحقيق

روش تحقيق

نظريات مزيت نسبی در زمينه تجارت بين الملل

تمايز ميان مزيت نسبی از لحاظ نظری و کاربردی و عوامل موثر بر آن

معيار مزيت نسبی آشکار شده

مطالعات کاربردی انجام شده

مقاله های خارجی در زمينه مزيت نسبی

محاسبه RCA - SRCA

بررسی توانمنديهای توليدی و صادراتی صنايع غذايی

بررسی شاخصهای خرد واحد های صنعتی موجود

منابع مورد استفاده

معرفی کالاهای منتخب گروه صنايع غذايی

مقايسه نموداری کالاهای منتخب کروه صنايع غذايی

نتيجه گيری

 

 


مبلغ قابل پرداخت 8,400 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

دیدگاه های کاربران (0)

اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.

ایجاد وب سایت یا
فروشگاه حرفه ای رایگان

وب سایت ما: https://filemas.com اینستاگرام و کانال تلگرام ما: filemascom@

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "مر30 فایل" می باشد.

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما