تعداد صفحات فایل: 55 اسلاید
دسته بندی: پاورپوینت آماده صنايع غذايی
فرمت فایل اصلی: PowerPoint قابل ویرایش
1- این پاورپوینت دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده ارائه یا پرینت است.
2- کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
3- در این پاورپوینت مباحث به زبان ساده و قابل درک برای همه گفته شده و برای ارائه آن هیچ مشکلی نخواهید داشت.
توضیحات کامل :
پاورپوینت پروژه طرح توجیهی و کارآفرینی بسته بندی روغن نباتی در 55 اسلاید قابل ویرایش با فرمت pptx
اهداف اجرایی طرح:
1- زمینه ایجاد اشتغال
2- توسعه در نقش اقتصاد و صادرات و واردات
3- عرضه
فهرست مطالب
مقدمه
بخش اول :کلیات
1-1) صنعت روغن و اهمیت آن در تغذیه
2-1) ویژگی های روغن های خوراکی
1-2-1) روغن خام
3-1) تشکیل شرکت سهامی روغن نباتی جهان(سهام عام) و به ثبت رساندن آن
4-1) بازار مصرف روعنهای خوراکی
بخش دوم
مرحله صمغ گیری
1-2) مرحله خنثی سازی
2-2) هیدروژنا سیون
3-2) بی بو کردن
بخش سوم
مطا لعات فنی و اقتصادی
1-3) مین و ساختمانهای طرح
2-3) بر آورد نیروی انسانی
3-3) فرضیات طرح
4-3) جداول سرمایهگذاری ثابت طرحتصفیه روغن مایه
1-4-3) هزینه ماشین آلات اصلی خط تولید
2-4-3)هزینه ماشین آلات و تجهیزات و خدمات فنی و پشتیبانی
3-4-3) جدول هزینه های زیر بنایی
4-4-3)جدول هزینه های قبل از بهره برداری
5-4-3) جدول هزینه های نصب و راه اندازی
6-4-3) جدول آماده سازی و حصار کشی و محوطه سازی
7-4-3) جدول هزینه احداث سا ختمانها
8-4-3) هزینه ساخت مخازن و فونداسیونها
5-3) میزان سرمایه گذاری ثابت طرح
6-3) جدول سرمایه گذاری در گردش طرح تصفیه روغن نباتی
1-6-3) جدول میزان مواد و قیمت تمام شده جهت تولید 119000تن روغن در سال
2-6-3) جدول دستمزد و مزایای کار کنان در سال
3-6-3) جدول هزینه های تعمیرات و نگهداری در سال
4-6-3) جدول هزینه های انرژی در سال
7-3) میزان سرمابه در گردش جهت یک دوره سه ماهه
8-3) میزان سرمابه گذاری طرح تصفیه و بسته بندی روغن نباتی-بررسی مالی-اقتصادی
1-8-3) جدول استهلاک
2-8-3) محاسبه قیمت تمام شده جهت تولید119000تن روغن نباتی
3-8-3) محاسبه نقطه سر بسر
4-8-3) محاسبات افزوده
5-8-3) صور تحساب های دستویی
1-5-8-3) صورت حساب سود و زیان
2-5-8-3) تراز نامه
9-3) باز دهی خط تولید
مقدمه
روغن نباتی به عنوان یكی از كالاهای اساسی در الگوی مصرف غذایی ، اهمیت و نقشی ویرژه دارد . روغن های خوراكی و بطور كلی چربی ها ، یكی از سه مواد اصلی غذایی مورد نیاز بشر را تشكیل می دهند كه به لحاظ میزان تولید انرژی در بدن به ازای واحد وزن ، از ارزش بیشتری نسبت به پروتئینها و هیدروكربونها برخوردار است . هر گرم چربی حدود 9 كالری انرژی تولید كرده ، حال آن كه به ازای هر گرم پروتئین یا هیدروكربور ، انرژی تولید شده حدود 4 كالری می باشد . چربیها علاوه بر تامین انرژی لازم برای بدن انسان ، در ساخت و ساز و ترمیم بافتها نیز نقش مهمی را بر عهده داشته و افزون بر آن ، سرشار از ویتامینها نیز می یاشد .
مصرف سرانه روغنها و چربیها براساس برنامه توسعه كشور در سال 1368 به مرز حدود 11 كیلوگرم و در سال 1373 به 5/14 كیلوگرم افزایش یافته است . روغنها و چربیهای مصرف شده در طول همان سال به ترتیب چربیهای هیدروژنه 76 درصد ، كرده 14 درصد و روغن مایع 10 درصد بوده است ، یعنی با توجه به تامین 86 درصد از نیاز به چربی از طریق مصرف روغن هیدروژنه و مایع ، مصرف سرانه روغن نباتی (هیدروژنه و مایع) در سال 1373 ، حدود 5/12 كیلوگرم بوده است .
رشد توسعه صنایع غذایی همگام با رشد جمعیت كشور و درآمد خانوار و تغییر الگوی مصرف ، ضرورتی اجتناب ناپذیر است . ضرورت توسعه كشت دانه های روغنی و افزایش ظرفیت كارخانه های صنایع تبدیلی و چربیها و روغنها در كشور برای تامین روغن به عنوان یكی از اصلی ترین اجزاء تشكیل دهنده غذای انسان ، از جایگاه ویژه ای برخوردار است
بخش اول : كليات
1-1) صنعت روغن و اهميت آن در تغذيه
اجزاي روغن ها و چربي ها كه براي تغذيه مفيد و مناسب هستند تركيبات نسبتا ساده گليسيريدها مي باشند از آنجائيكه در تركيب روغن ها اجزاء زيادي مانند اسيدهاي چرب ، پروتئين ها ، كربوئيدراتها ، ويتامين ها و تركيبات معدني مانند كلسيم و فسفر موجود مي باشند لذا صنعت روغن را به صنعتي استراتژيك در زمنيه هاي غذايي ، رنگ ، شوينده ها و ... تبديل كرده كه به جاي تحقيق و بررسي زيادي در جهان خصوصا در كشور ما دارد .
پايه صنعت روغن در كشور ما براساس دانه هاي روغني سويا ، پنبه تخم و آفتابگردان مي باشد كه ماده اوليه فرآورده هاي غذايي زيادي مانند روغن هاي سالاد ، طباخي ، شورتنينگ ، مارگارين ، لستن ، شير ، ماست ، پنير مي باشد . تحقيقات نشان داده است كه براساس امكان تغييرات زياد هم در تري گليسيريدها (تغيير استري شدن) و هم در اسيدهاي چرب (ايزومره شده) كه موجب تغيير خواص فيزيكي و شيميايي چربي ها مي شود كه هنوز زمينه وسيعي براي تحقيقات مختلف بخصوص در زمينه فيزيولوژيك وجود ندارد نقش استرين ، فسفاتيدها و ساير مواد همراه چربي ونقش تري گليسيريدها در تبديل مواد (متابوليسم) داراي اهميت است . اغلب يك گرايش دو جانبه براي مصرف چربي ها در رژيم غذايي افراد ديده مي شود كه از يك طرف مصرف چربي بالا با افزايش چاقي و ناراحتي هاي قلبيارتباط داشته و از يك سو چربي ها باعث خوشمزگي غذاها مي گردد
ضريب قابليت هضم در روغن هاي نباتي حدود 5/97 درصد مي باشد كه مصرف متعادل آن از بروز كلسترول و رسوب آن در شريانهاي قلب ممانعت مي كند بررسي هاي به عمل آمده براي روغنهايي مانند روغن سويا در غذاها از نظر مشكل طعم برگشتي ، ئيدروژناسيون و عدم ثبات طعم ، استفاده از روغن را در شورتنينگ ها و مارگارين امكان پذير كرده است .
گاهي اوقات واكنش هاي آنزيمي (ليپوكسي آناژ) كيفيت روغن را كم مي كند كه بايد از انجام آنها ممانعت به عمل آورد فرآورده هاي روغني را مي توان يك منبع غني از ويتامين ها در رژيم غذايي دانست كه نقش مهمي در حفظ سلامت ايفاء مي نمايد .
كالري بر گرم چربي 25/2 برابر كربوهيدارتها (شكر و نشاسته و پروتئين هاست كه از كربوهيدراتها و پروتئين ها بيش از نياز بدن استفاده شود اين كربنهاي انتخابي موجود با تبديل به اسيدهاي چرب به عنوان تري گليسرول به فرم چربي ذخيره مي شوند .
وجود چربي هضم اين ويتامين ها مي باشد . روغن هاي نباتي منبع مهم توكوفرول شامل ويتامين E كاروتين ويتامين Aكه منبع مهم آنتي اكسيدانت طبيعي در بدن به شمار مي رود بوده در حالي كه روغن ماهي وحيواني منبع ويتامين D بوده و اغلب شامل ميزان بالاتري اسيد چرب اشباع نسبت به روغن گياهي است . بچه ها و نوجوانان نياز قوي به چربي و كلسترول براي رشد و تضميم سلامتي خود دارند در سنين بالا خصوصا چربي اشباع وكلسترول مرتبط با افزايش امراض قلبي مي باشد . اسيدهاي چرب 12 ، 14 ، 16 سطوح چرخش پلاسما كه عامل مهم تصلي شريان است را افزايش مي دهند برعكس مصرف n-3 , n-6 اسيد چرب چند غير اشباع با كاهش فشار خود مرتبط مي باشد .
گونه هايي از اسيدهاي چرب مخصوص كه آنها را اسيدهاي چرب اساسي مي نامند به منظور سنتز از نو انزيم هاي بدن در رژيم غذايي ضروري است . دو نمونه كه براي انسانها مهم هستند عبارتند از اسيد لينولئيك و اسيد a لينولئيك كه اولي داراي عضو n-6 (امگا 6) و دومي n-3 (امگا 3) مي باشند اسيدهاي چرب با زنجيره طولاني n-3 براي مغز و شبكه چشم مهم بوده و مشخص شده كه از منابع موجود به خوبي جذب و هضم مي شوند .
از آنجايي كه چربي ها اغلب بخش هايي از غذاهاي روزمره را شامل مي شوند لذا بررسي تغذيه اي غذاهاي چربي دار مي تواند اهميت چربي ها را در تغذيه بيش از پيش مشخص نمايد :
نكاني كه در مورد اسيدهاي چرب يادآور مي شويم عبارتند از :
1-از همه چربي ها ممانعت نشود بعضي اسيدهاي چرب در سلامتي نقش اساسي داشته و برخي در مقابل بيماري پوشش دهنده هستند .
2-برخي چربي هاي خاص براي يك نوع بيماري پوشش دهنده ولي در بيماري ديگر ممكن است شركت كند .
3- ويتامين هاي آنتي اكسيدانت بدون چربي در رژيم غذايي در بدن منتقل نمي شوند .
و لذا اين سوال مطرح مي شود كه آيا رژيم غذايي با چربي كم از جذب اين عوامل تغذيه اي مهم مي كاهد . خوشبختانه اخيرا بانك اطلاعات تحقيقاتي ، اطلاعات تغذيه اي غذاها را ارائه كرده است . لذا در سال
1990 سرويس هاي سلامتي انساني را ملزم به تنظيم برچسب هاي تغذيه اي بر محصولات غذايي شامل موارد ذيل نمود :
1-كل كالري
2-كالري حاصل از چربي
3-كل چربي
يك غير اشباع
4-چربي اشباع
چند غير اشباع
مبلغ قابل پرداخت 8,400 تومان
برچسب های مهم
اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.
ایجاد وب سایت یا