فروش فایل مرسی - فروشگاه اینترنتی فایل | پاورپوینت آماده - پروژه آماده - فایل و محصولات دانلودی

محل لوگو

آمار سایت

اشتراک در خبرنامه

جهت عضویت در خبرنامه لطفا ایمیل خود را ثبت نمائید

Captcha

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 86
  • بازدید دیروز : 78
  • بازدید کل : 224312

پاورپوینت (اسلاید) بررسی بسته بندی شیر و فرآورده های لبنی


پاورپوینت (اسلاید) بررسی بسته بندی شیر و فرآورده های لبنی

 

 

تعداد صفحات فایل: 40 اسلاید

دسته بندی: پاورپوینت آماده صنايع غذايی

فرمت فایل اصلی: PowerPoint قابل ویرایش

 

1- این پاورپوینت دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده ارائه یا پرینت است.

2- کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

3- در این پاورپوینت مباحث به زبان ساده و قابل درک برای همه گفته شده و برای ارائه آن هیچ مشکلی نخواهید داشت.


 

توضیحات کامل :

پاورپوینت بسته بندی شیر و فرآورده های لبنی در 40 اسلاید قابل ویرایش با فرمت pptx

 

مقدمه و تاریخچه

امروزه بسته بندی به عنوان جزئی ضروری در فرآیند مواد غذایی محسوب می شود و برای نگهداری، محافظت، اطلاع رسانی ، بازاریابی و.. از آن استفاده میشود . در حال حاضر بسته بندی آن چنان اهمیت دارد که زندگی بدون آن قابل تصور نیست و در حقیقت بسته بندی ضرورت زندگی مدرن است .

انسان رقبای بسیار ی در مصرف مواد غذایی موجود در جهان دارد . حیوانات - عمدتا جوندگان و حشرات – میکروارگانیسم ها (کپکها ، مخمر ها ، باکتریها ) در طول مراحل داشت برداشت ، فرآیند ذخیره سازی، حمل و نقل و فروش باعث ایجاد ضایعات قابل توجهی در مواد غذایی می شوند . بنابراین تهیه و تدارک یک ماده غذایی خوب و سالم و جلوگیری از ضایعات آن برای صنایع و اقتصاد ملی بسیار ضروری است و بسته بندی نقش موثری در کاهش ضایعات و حفظ سلامت مصرف کنندگان دارد . ضرورت تهیه و ذخیره سازی مواد غذایی مورد نیاز ارتش در جنگهای مختلف نیز یکی از دلایل توسعه صنعت بسته بندی است .

 

تعاریف و مفاهیم بسته بندی

بسته بندی علاوه بر نقش نگهداری نقش دیگری نیز برعهده دارند .

تعاریف مختلفی از بسته بندی :

سیستم اختصاصی آماده سازی کالا جهت حمل و نقل ، توزیع ، ذخیره سازی ، فروش و مصرف نهایی

وسیله ای مطمئن جهت تحویل سالم محصول به مصرف کننده نهایی در شرایط مناسب و با حداقل هزینه

فعالیتی صنعتی – اقتصادی ( تکنو آکونومیک ) با هدف به حداقل رساندن هزینه های تحویل و افزایش فروش

 

 

بطور کلی بسته بندی مواد غذایی دارای دو عملکرد اصلی است :

 

الف ) حفاظت ماده غذایی و افزایش زمان ماندگاری

 

ب) آکاهی رسانی و تبلیغ محصول در نقطه فروش

 

بنا به دلایل فوق گرایش تولید کنندگان به بسته بندی افزایش پیدا کرده است :

 

بسته بندی به عنوان عامل تحریک کننده مشتری جهت خرید محصول محسوب می شود.

 

بسته بندی تصویری از محصول ارائه می دهد .

 

بسته بندی نقش یک پیغام را بازی می کند .

 

 

 

هنگام انتخاب نوع بسته بندی مواد غذایی باید ویژگیهای زیر را در نظر داشت :

 

1- غیر سمی برای ماده غذایی

2- محافظت بهداشتی

3-محافظت مواد مغذی

 

4- محافظت در مقابل نور

5- محافظت در برابر فشار های مکانیکی

 

6-محافظت در برابر گاز و بو

7- سهولت باز شدن

 

8- قابلیت چاپ پذیری

9- هزینه کم

10- اندازه و شکل مناسب و زیبا

 

11- قابلیت استفاده مجدد

12- نداشتن آثار مخرب زیست محیطی

 

13- قابلیت دربندی مناسب

14- حمل و نقل آسان

 

 

 

ویژگیهای بسته بندی فرآورده های لبنی

 

بسته بندی باید کم هزینه و مقرون به صرفه باشد.

 

استفاده آسان با قاشق و چاقو برای این محصولات ضروری می باشد .

 

اطلاعات مناسب و کافی از طریق بسته بندی به مشتری منتقل شود .

 

مواد بسته بندی باید نسبت به چربی و روغن نفوذ پذیر بوده و مانع مناسبی برای خروج رطوبت باشد .

 

در اکثر مواردماده بسته بندی باید به عنو ان مانعی برای عبور نور uv عمل کند به خصوص برای موادی با چربی زیاد عدم واکنش شیمیایی ماده بسته بندی با مواد درون بسته و در نتیجه تولید ترکیبات بد بو و بد مزه کم هم به آسانی قابل تشخیص بوده و هم مضر هستند و باعث کاهش کیفیت محصول می شوند .

 

بسته بندی باید راحتی مصرف را برای مصرف کننده فراهم کند .

 

 

 

فهرست مطالب:

مقدمه و تاریخچه

تعاریف و مفاهیم بسته بندی

ویژگیهای بسته بندی فرآورده های لبنی

ضرورت استفاده از بسته بندی های غیر قابل عبور به نور برای فرآورده های شیری

شیر منبع ویتامین ها

تاثیر نور

چند توصیه زیر برای ابقای ویتامین های موجود در شیر

بسته بندی اسپتیک

سیستم اسپتیک

مزایای بسته بندی اسپتیک

معایب بسته بندی اسپتیک

بسته بندی شیر و فراوردهای آن

مزه پختگی درشیر

تغییرات اکسید اسیونی در شیر

مزایای شیر استریلیزهUHT

تر کیب مواد اولیه شیر استریلیزهUHT

بسته بندی شیر پاستوریزه

مواد اولیه بسته بندی قابل استفاده در شیر کندانسه

بسته بندی کره

فویل آلومینیوم لامینه شده در بسته بندی کره

بسته بندی بستنی

بسته بندی شیر خشک و غذای کودک

بسته بندی فرآورده های لبنی تخمیری نیمه جامد

دو روش عمده برای ساخت قوطی های پلاستیکی

پنیر خامه ای و بی نمک

خامه ترش

بسته بندی و انبار داری

 

 


مبلغ قابل پرداخت 8,400 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

دیدگاه های کاربران (0)

اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.

ایجاد وب سایت یا
فروشگاه حرفه ای رایگان

وب سایت ما: https://filemas.com اینستاگرام و کانال تلگرام ما: filemascom@

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "مر30 فایل" می باشد.

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما