تعداد صفحات فایل: 48 اسلاید
دسته بندی: پاورپوینت آماده صنايع غذايی
فرمت فایل اصلی: PowerPoint قابل ویرایش
1- این پاورپوینت دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده ارائه یا پرینت است.
2- کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
3- در این پاورپوینت مباحث به زبان ساده و قابل درک برای همه گفته شده و برای ارائه آن هیچ مشکلی نخواهید داشت.
توضیحات کامل :
دانلود پاورپوینت بررسی بهداشت مواد غذايی در 48 اسلاید قابل ویرایش با فرمت pptx
اسلاید ۱ :
بهداشت مواد غذایی
رعایت کلیه اصولی که باید در تولید٬ نگهداری٬ عرضه و فروش مواد غذایی مورد توجه قرار گیرد تا غذای سالم و با کیفیت مطلوب بدست آید.
اسلاید ۲ :
رعایت کلیه اصولی که باید درمراحل :
تولید
٬نگهداری٬
عرضه و فروش مواد غذایی
مورد توجه قرار گیرد تا غذای سالم و با کیفیت مطلوب بدست مصرف کننده برسد .
اسلاید ۳ :
مقدمه
طبق بررسی CDC
۷۷%مسمومیتهای غذائی دررستوران ها ومراکز عمومی
۲۰%درمنازل
۳%تجاری
۲۵%موادغذائی ازبین میرود
درکشورهای درحال توسعه ۵۰%
درکشورهای جهان سوم ۸۰%بیماریها و۳۳%مرگ ها ناشی از مصرف موادغذائی وآب آلوده می باشند.
اسلاید ۴ :
مواد غذایی و سلامت
حداقل ۱۰% مردم کشور ما ، یکبار در سال بدلیل مصرف غذاهای آلوده به اسهال مبتلا می شوند .
تقریباٌ سالانه ۵۰۰ میلیون کودک در جهان به گاستروآنتریت های ویروسی حاد مبتلا می شوند .
در کشورهای در حال توسعه سالانه ۳ میلیون کودک زیر ۵ سال بدلیل اسهال جان خود را از دست می دهند .
اسلاید ۵ :
آلودگی مواد غذایی
۱- آلودگی میکروبی
۲ – آلودگی غیر میکروبی
اسلاید ۶ :
بطور کلی سه عامل مهم و کلیدی در بیماری ناشی از مواد غذایی نقش دارد
۱-وجود عامل آلودگی contamination
۲-رشد میکروبهای بیماریزا growth
۳-بقا و زنده ماندن میکروبهاsurvival
اسلاید ۷ :
چگونه عامل آلودگی وارد غذا میشود
میکروبها تقریبا در همه جا یافت میشوند
آب
هوا
خاک
ودر هر جایی رشد میکنند
در دهان٬ بینی و روده حیوانات و انسان وجود دارد
ازطریق حشرات ٬جوندگان٬کارکنان و ابزار کار ……
اسلاید ۸ :
منابع
آب آلوده
فاضلاب
غذای آلوده
شیر آلوده
وسایل پخت آلوده
حشرات و آفات
دست های آلوده
حیوانات خانگی
فضولات انسانی و حیوانی
محصولات حیوانی
اسلاید ۹ :
پیشگیری از آلودگی مواد غذایی
عوامل فردی : بهداشت فردی و ممانعت از اشتغال افراد بیسواد و آموزش ندیده ولباس کار مناسب
شرایط ساختمانی: فضای مناسب.آب .دفع بهداشتی فاضلاب . زباله .تهویه .وضعیت کف٫دیوار و سقف …..
ابزار کار مناسب :ظروف .میز کار. ماشین ظرفشویی .دسگاه یخ ساز حمل مواد غذایی به صورت بهداشتی و …..
انجام آزمایشات میکروبیولوژیک مواد غذایی
برخورد قانونی با متخلفین
اسلاید ۱۰ :
مشکلات بهداشت فردی:
نداشتن اطلاعات ،آموزش و وسایل حفاظت فردی (کلاه – ماسک – دستکش – روپوش – چکمه – جلیقه ی گرم کننده برای کارکنان بخش سرد خانه ها – عینک برای کارکنانی که با دود و مواد تند سر و کار دارند – و…).
عدم استحمام مکرر و شستشوی مکرر دست ها توسط کارکنان.
پاکیزه نبودن لباس کارکنان.
عادات غیر بهداشتی
لیسیدن انگشتان٬قاشق٬چشیدن غذاباهمان قاشق
سیگار کشیدن
فوت نمودن به داخل پاکت
سرفه و عطسه بر روی غذا
خاراندن پوست
فرو کردن انگشت در گوش و بینی
عدم شستشوی دست بعداز دست زدن به گوشت خام ٬ سبزیجات٬زباله و پول
مبلغ قابل پرداخت 8,400 تومان
برچسب های مهم
اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.
ایجاد وب سایت یا