فروش فایل مرسی - فروشگاه اینترنتی فایل | پاورپوینت آماده - پروژه آماده - فایل و محصولات دانلودی

محل لوگو

آمار سایت

اشتراک در خبرنامه

جهت عضویت در خبرنامه لطفا ایمیل خود را ثبت نمائید

Captcha

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 46
  • بازدید دیروز : 91
  • بازدید کل : 225656

پاورپوینت (اسلاید) بررسی بررسی تغذیه و بهداشت مواد غذایی


پاورپوینت (اسلاید) بررسی بررسی تغذیه و بهداشت مواد غذایی

 

 

 

 

 

تعداد صفحات فایل: 50 اسلاید

 

دسته بندی: پاورپوینت آماده صنايع غذايی

 

فرمت فایل اصلی: PowerPoint قابل ویرایش

 

 

 

1- این پاورپوینت دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده ارائه یا پرینت است.

 

2- کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

 

3- در این پاورپوینت مباحث به زبان ساده و قابل درک برای همه گفته شده و برای ارائه آن هیچ مشکلی نخواهید داشت.

 


 

 

 

توضیحات کامل :

 

دانلود پاورپوینت (اسلاید) بررسی بررسی تغذیه و بهداشت مواد غذایی در 50 اسلاید قابل ویرایش با فرمت pptx

 

 

 

تغذيه و بهداشت مواد غذايي

به طور كلي تغذيه علمي است كه درباره تغييرو تبديل غذا دربدن وشركت مواد

مغذي دربافت ها،فعل وانفعالات بيولوژيكي بدن ودفع آن بحث مي كند

 

تعريف تغذيه:

عملي كه در طي آن مقداري غذا به منظور رفع نيازهاي بدن مورد استفاده قرار مي گيرد تا انرژي آن صرف انجام كارهاي مختلف مي شود ،تغذيه نام دارد

غذا:

تمام موجودات زنده براي آنكه به زندگي خود ادامه دهند،به غذا نياز دارند

 


اين نيازها عبارتند از:

انرژي لازم براي ادامه كار دستگاههاي مختلف وساير فعاليتهاي بدن

تامين مواد اوليه براي رشدونمو

ترميم وجانشين سلول ها وبافتهاي مختلف بدن كه دراثر فرسودگي از بين مي روند

 

غذابه ماده جامد يا مايعي گفته مي شود كه بعداز خورده شدن و هضم شدن حرارت وانرژي توليد مي كند وموجب ترميم بافت ها،رشدونمو و تنظيم اعمال حياتي مي شود

 

مواد تشكيل دهنده غذا

پروتئين ها

چربي ها

كربوهيدراتها

ويتامين ها

مواد معدني

آب

 

پروتئين ها:

پروتئين از اسيدآمينه ساخته شده است،به عبارتي اسيد آمينه ها واحدهاي اصلي پروتئين هستند

 

پروتئين ها به سه دسته تقسيم مي شوند

پروتئين هاي كامل

پروتئين هاي نيمه كامل

پروتئين هاي ناقص

 

كربوهيدرات ها

كربوهيدراتها علاوه براينكه حجم مورد نياز رژيم غذايي را تامين مي كنند، تامين كننده قسمت اعظم نياز بدن به انرژي نيزهستند

بافت عصبي و ريه فقط ازكربوهيدرات به عنوان منبع انرژي استفاده مي كنند

 

كربوهيدراتها در سه گروه قرار مي گيرند

گروه ميوه ها وسبزي ها

قندوشكري كه به طور روزانه مصرف مي شود

قندي كه در سيب زميني،نان،برنج و جو وجود دارد

 

چربي ها

چربي ها مسئول تامين انرژي هستند و بعضي از آنها نقش سازندگي نيز دارند

چهار ويتامن A،E،D،Kبه وسيله چربي ها تامين مي شوند

 

چربيها به دوصورت ديده مي شوند

چربي هاي مرئي مثل چربي موجود دركره،دنبه وروغن گياهي

چربي هاي نامرئي مثل چربي موجود درشير،زرده تخم مرغ،گردو ،بادام

 


مبلغ قابل پرداخت 15,000 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

دیدگاه های کاربران (0)

اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.

ایجاد وب سایت یا
فروشگاه حرفه ای رایگان

وب سایت ما: https://filemas.com اینستاگرام و کانال تلگرام ما: filemascom@

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "مر30 فایل" می باشد.

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما