فروش فایل مرسی - فروشگاه اینترنتی فایل | پاورپوینت آماده - پروژه آماده - فایل و محصولات دانلودی

محل لوگو

آمار سایت

اشتراک در خبرنامه

جهت عضویت در خبرنامه لطفا ایمیل خود را ثبت نمائید

Captcha

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 75
  • بازدید دیروز : 71
  • بازدید کل : 225518

پاورپوینت (اسلاید) بررسی روش های نگهداری مواد غذایی به وسیله سرما


پاورپوینت (اسلاید) بررسی روش های نگهداری مواد غذایی به وسیله سرما

 

دید کلی :
پاورپوینت روش های نگهداری مواد غذایی به وسیله سرما در 37 اسلاید قابل ویرایش با فرمت pptx

 

تعداد صفحات فایل: 37 اسلاید

دسته بندی: پاورپوینت آماده صنايع غذايی

فرمت فایل اصلی: PowerPoint قابل ویرایش

 

1- این پاورپوینت دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده ارائه یا پرینت است.

2- کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

3- در این پاورپوینت مباحث به زبان ساده و قابل درک برای همه گفته شده و برای ارائه آن هیچ مشکلی نخواهید داشت.


 

توضیحات کامل :

پاورپوینت روش های نگهداری مواد غذایی به وسیله سرما در 37 اسلاید قابل ویرایش با فرمت pptx

 

هدف روش های مختلف نگهداری مواد غذایی

الف ) از بین بردن فلور میکروبی موجود در مواد غذائی به طور کامل
( استریلیزاسیون) و یا از بین بردن میکروارگانیسم های پاتوژن و خطرناک یا
به عبارتی دیگر نابود کردن بخشی از فلوئور میکروبی ( پاستوریزاسیون) .

ب) جلوگیری از تکثیر میکروارگانیسم ها به طور مداوم و یا در زمانی معین و نگهداری شیمیایی. ) aw ( استفاده از سرما ، تغییرات در

 

روش های نگهداری مواد غذایی به وسیله سرما

بشر از ابتدای خلقت به موازات تلاش برای معاش روزانه همیشه در فکر ذخیره و نگهداری مواد غذایی هم بوده است.

ممانعت از بروز فساد توسط از بین بردن عوامل خارجی و داخلی و یا به تعویق انداختن رشد آنها می باشد. نگهداری مواد غذایی اغلب با آماده کردن آنها توأم است.

 

روشهای حرارتی

درجه حرارت یکی از مهمترین عوامل خارجی تعیین کننده رشد میکروبی می باشد که در مورد فلور میکروبی مواد غذایی بسیار وسیع الطیف است.
بین ( 15- ) تا ( 80 +)

در برودت های پایین تر تکثیر کاملاً متوقف شده و در حرارتهای بالاتر میکروارگانیسم ها دیگر قادر به زنده ماندن نخواهند بود. در هر دو مورد واکنشهای متابولیک میکروبها که موجب فساد مواد غذایی می گردند متوقف شده و از آنجا که واکنشهای آنزیماتیک غیر میکروبی نیز در همین فاصله حرارتی انجام میگیرد در نتیجه اعمال روشهای حرارتی در اکثر مواد غذائی موجب طولانی شدن زمان نگهداری آنها می گردد.

 

زمینه و اصول بیولوژیک

باید همیشه در نظر داشت که سرمای بالای صفر ( سرد کردن یا خنک کردن) و سرمای زیر صفر ( انجماد) و اثرات آنها روی مواد غذایی متفاوت می باشد.

حرارت مینیمم جهت تکثیر برای هر سوش میکروبی میزان خاصی داشته و ضمناٌ بستگی به شرایط محیطی نیز دارد. حتی در درجات زیر صفر نیز بعضی از
میکرو ارگانیسم های بیماریزا و مولد فساد قادر به تکثیر می باشند

فعالیتهای آنزیمی که منجر به فساد می گردند در برودت 0(18 - ) به توقف نزدیک می شوند.

 

ماده غذایی aw محیط و PH کوچکترین تغییراتی در میزان

می تواند حداقل درجه حرارت جهت رشد میکروبی را به مقدار قابل توجهی
بالا ببرد.

میکروارگانیسم های مختلف معمولاً هنگام رشد روی مواد غذایی دارای حرارت مینیمم بیشتری جهت تکثیر خود می باشند.زیرا شرایط ایده آل و مطلوبی که در آزمایشگاه ها جهت تست میکروبی انجام می شود ، به ندرت در مواد غذایی موجود می باشد. اگرچه سرما و برودت های پایین از تکثیر میکرو ارگانیسم ها جلوگیری می نمایند ولی در برخی از میکروارگانیسم ها موجب فعال کردن ترشحات آنزیمی میگردد.

 

 


مبلغ قابل پرداخت 8,400 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۸               تعداد بازدید : 299

برچسب های مهم

دیدگاه های کاربران (0)

اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.

ایجاد وب سایت یا
فروشگاه حرفه ای رایگان

وب سایت ما: https://filemas.com اینستاگرام و کانال تلگرام ما: filemascom@

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "مر30 فایل" می باشد.

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما