فروش فایل مرسی - فروشگاه اینترنتی فایل | پاورپوینت آماده - پروژه آماده - فایل و محصولات دانلودی

محل لوگو

آمار سایت

اشتراک در خبرنامه

جهت عضویت در خبرنامه لطفا ایمیل خود را ثبت نمائید

Captcha

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 36
  • بازدید دیروز : 39
  • بازدید کل : 224148

پاورپوینت (اسلاید) بررسی عوامل ضد میکروبی طبیعی و بازدارند در شیر


پاورپوینت (اسلاید) بررسی عوامل ضد میکروبی طبیعی و بازدارند در شیر

 

 

دید کلی :

پاورپوینت عوامل ضد میکروبی طبیعی و بازدارند در شیر در 25 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

 

تعداد صفحات فایل: 25 اسلاید

دسته بندی: پاورپوینت آماده صنايع غذايی

فرمت فایل اصلی: PowerPoint قابل ویرایش

 

1- این پاورپوینت دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده ارائه یا پرینت است.

2- کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

3- در این پاورپوینت مباحث به زبان ساده و قابل درک برای همه گفته شده و برای ارائه آن هیچ مشکلی نخواهید داشت.


 

توضیحات کامل :

پاورپوینت عوامل ضد میکروبی طبیعی و بازدارند در شیر در 25 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

 

فهرست مطالب:

مقدمه

ليزوزيم ( Lysozyme )

لاكتوفرين ( Lactoferrine )

سيستم لاكتوپراكسيداز

مكانيسم عمل بازدارندگي سيستم لاكتوپراكسيداز

ايمني غذايي سيستم لاكتوپراكسداز فعال شده

ايمونوگلوبين ها

پروتئین و سیستئین موجود در آب پنیر

منابع


مقدمه

اهمیت تغذیه ای شیر و فرآورده های لبنی بر هیچ كس پوشیده نیست. شیر، نه تنها یک غذای ضروری است بلکه به عنوان منبعی غنی از عناصر غذایی فعال زیست شناختی نیز به شمار می رود.

از روزگاران کهن، شیر گاو به عنوان یک غذای ضروری در بسیاری از غذاهای روزمره به شمار می رفته است. با توجه به اینكه شیر ماده غذایی است كه از سرعت فسادپذیری بسیار زیادی برخوردار می باشد تولید بهداشتی ، جمع آوری مناسب ، اصول صحیح نگهداری و فراوری آن اهمیت فوق العاده زیادی دارد. ارتقا كیفیت شیر خام سبب بهبود در كیفیت انواع فرآورده ای لبنی بدست آمده از شیر می گردد. از آنجائیكه بعضاً فاصله مراكز تولید شیر تا كارخانجات لبنی زیاد بوده و در برخی از مناطق برای سرد نگه داشتن شیر خام تجهیزات سرمایشی لازم در دسترس نیست یكی از راههای مناسب برای حفظ كیفیت شیر در این مواقع، فعال كردن سیسم لاكتوپراكسیداز شیر می باشد.

شیر بطور طبیعی حاوی چند عامل ضد میكروبی است كه خاصیت باكتری استاتیك یا باكتریسید دارند و لاكتنین نامیده می شوند. مهمترین عوامل ضد میكروبی شیر عبارتند از:

  • لیزوزیم
  • لاكتوفرین
  • لاكتوپراكسیداز
  • ایمنوگلوبولین ها

 


مبلغ قابل پرداخت 8,400 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

دیدگاه های کاربران (0)

اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.

ایجاد وب سایت یا
فروشگاه حرفه ای رایگان

وب سایت ما: https://filemas.com اینستاگرام و کانال تلگرام ما: filemascom@

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "مر30 فایل" می باشد.

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما