فروش فایل مرسی - فروشگاه اینترنتی فایل | پاورپوینت آماده - پروژه آماده - فایل و محصولات دانلودی

محل لوگو

آمار سایت

اشتراک در خبرنامه

جهت عضویت در خبرنامه لطفا ایمیل خود را ثبت نمائید

Captcha

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 68
  • بازدید دیروز : 110
  • بازدید کل : 225170

پاورپوینت (اسلاید) بررسی كفير يک نوشيدنی تخميری


پاورپوینت (اسلاید) بررسی كفير يک نوشيدنی تخميری

 

 

دید کلی :

پاورپوینت بررسی كفير يک نوشيدنی تخميری در 17 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

 

تعداد صفحات فایل: 17 اسلاید

فرمت فایل اصلی: PowerPoint قابل ویرایش

 

1- این پاورپوینت دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده ارائه یا پرینت است.

2- کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

3- در این پاورپوینت مباحث به زبان ساده و قابل درک برای همه گفته شده و برای ارائه آن هیچ مشکلی نخواهید داشت.


 

توضیحات کامل :

پاورپوینت بررسی كفير يک نوشيدنی تخميری در 17 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

 

عنوان پروژه مهندسي بيوشيمي:

كفير يك نوشيدني تخميري

 

كفير چيست ؟

كفير معروفترين شير تخميري اسيدي الكلي است كه منشاء آن به كوههاي قفقاز بر مي گردد اما از دهد 1980 به بعد اهميت اين فراورده لبني شناخته شده و تحقيقات وسيعي درمورد بهينه سازي و توليد صنعتي و افزايش دامنه تنوع پذيري اين محصول انجام گرفته است .

در واقع تاريخچه كفير به قرن ها پيش به چوپانان قفقاز برمي گردد . آنها كشف كرده اند كه شير تازه اي كه در كيسه هاي چرمي حمل مي شوند به صورت يك نوشيدني لذت بخش گازدار در مي آيند .نام كفير از زبان تركي گرفته شده است . قسمت اول اين كلمه يعني « كف » در زبان تركي به معني لذت بخش مي باشد كه احتمالا طرز بيان چوپانهايي بوده است كه از اين محصول استفاده مي كردند .

اين فراورده بطور طبيعي گازدار بوده است .

 

ارزش غذايي و درماني كفير :

كفير داراي ارزش بالاي تغذيه اي و بيولوژيكي بوده و در سطح وسيع سني جهت تضمين سلامت مردم توصيه و تجويز مي گردد . بخصوص براي بيماران گاسترو آنتريت و متابوليك ، فشار خون ، ايكسمي قلب و انرژي توصيه شده است . مزه ملايم كفير و خصوصيات فلورميكروبي آن سبب تسهيل ترشح بزاق و ترشح آنزيم درمعده وپانكراس و نيز بهبود حركات پريستاتيك روده ها مي گردد .
كفير در افزايش حركات غذا در روده مساعدت نموده از طرفي حضور اسيدلاكتيك و اسيد استيك و آنتي بيوتيك موجود در كفير موجب مهار كردن فرآيند فساد در روده كوچك مي گردد.
اسيد لاكتيك توليد شده بوسيله باكتري هاي موثر در كفير موجب عمل انعقاد كازئين شده معمولا هنگامي كه ph به 5/2 تا 5/3 برسد اين عمل آغاز و در ph 4/6 تا 4/4 كه كازئين از زنجيره املاح آزاد مي گردد خاتمه مي پذيرد و كلسيم جدا شده با اسيد لاكتيك بصورت لاكتات كلسيم وارد تركيب مي شود .
كفير منبع خوب ويتامين d ، پروتئين – بعضي آمينواسيدها و rna و dna و atp و ديگر تركيبات آلي پيچيده مي باشد .

 

تهيه و توليد كفير

دانه هاي كفير شبيه به گل كلم بوده و هر دانه 3 تا 20 ميلي متر قطر دارند . دانه هاي كفير خوشه هايي از ميكرو ارگانيسم ها هستند كه به وسيله يك شبكه پلي ساكاريدي كنار هم قرار مي گيرند . شبكه دانه هاي كفير از يك كمپلكس 13 درصد پروتيين ، 24 درصد پلي ساكاريد بعلاوه سلول هاي متفرقه تشكيل شده است . عمده پلي ساكاريد آن محلول در آب است كه به آن كفيران مي گويند .

 

توليد كفير :

1. سنتي

2. صنعتي

 

1 . روش سنتي :

براي ساختن كفير شير بايد با دانه كفير تلقيح شود و اين تلقيح تا زماني ادامه يابد كه يك مخلوط ماست مانند تهيه شود به مدت 12 ساعت در دماي 18 تا 24 درجه سانتي گراد است .

كفير كربناته ممكن است از طريق بستن محصول تخمير شده داخل بطري هاي شراب توليد شود . ( 1 تا 3 روزدر دماي 10 درجه سانتي گراد )

 


مبلغ قابل پرداخت 6,400 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

دیدگاه های کاربران (0)

اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.

ایجاد وب سایت یا
فروشگاه حرفه ای رایگان

وب سایت ما: https://filemas.com اینستاگرام و کانال تلگرام ما: filemascom@

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "مر30 فایل" می باشد.

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما