فروش فایل مرسی - فروشگاه اینترنتی فایل | پاورپوینت آماده - پروژه آماده - فایل و محصولات دانلودی

محل لوگو

آمار سایت

اشتراک در خبرنامه

جهت عضویت در خبرنامه لطفا ایمیل خود را ثبت نمائید

Captcha

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 121
  • بازدید دیروز : 66
  • بازدید کل : 226247

پاورپوینت (اسلاید) بررسی اصول تصفیه آب و پسابهای صنعتی


پاورپوینت (اسلاید) بررسی اصول تصفیه آب و پسابهای صنعتی

 

دید کلی :

دانلود پاورپوینت بررسی اصول تصفیه آب و پسابهای صنعتی در 253 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

 

تعداد صفحات فایل: 253 اسلاید

دسته بندی: پاورپوینت آماده مهندسی آب

فرمت فایل اصلی: PowerPoint قابل ویرایش

 

1- این پاورپوینت دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده ارائه یا پرینت است.

2- کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

3- در این پاورپوینت مباحث به زبان ساده و قابل درک برای همه گفته شده و برای ارائه آن هیچ مشکلی نخواهید داشت.


 

توضیحات کامل :

دانلود پاورپوینت بررسی اصول تصفیه آب و پسابهای صنعتی در 253 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

 

آب در طبیعت

مقدمه

—در قرآن کریم آمده است: «من الماء کل شیء حی» یعنی:

همه شی ها از آب زنده اند.

— آب مهمترین ماده شمیمیایی است — در قرن جاری منابع آب شیرین از چاههای نفت با ارزش تر خواهند بود. — 80% سطح زمین از آب پوشیده شده است. — 97% از آب های موجود شور هستند. —2% از آب های جهان به صورت یخ های قطبی هستند — 1% آب جهان شیرین و قابل استفاده است

 

2-1- منابع آب در طبیعت

—آبهای زیر زمینی مثل آب چاهها و چشمه ها — آبهای سطحی مثل رودخانه ها و جویبارها — آبهای شور دریاها و اقیانوس ها

1-2-1 ویژگیهای آب های زیر زمینی

 

1- مواد معلق، مواد آلی در آن ها معمولاً کم است.

 

2- Fe2+ و Mn2+ در آن ها کم و CO2نسبتاَ زیاد

 

3- املاح محلول و سختی آن ها نسبتاً زیاد

 

4- چاههای کم عمق ممکن است آلوده به میکروب باشند.

 

2-2-1- ویژگی های آبهای سطحی

1- زلال هستند.

 

2- معمولاً به میکروارگانیسم ها آلوده هستند.

 

3- مقدار آمونیاک و نیترات آنها ممکن است زیاد باشد.

 

4- در صورت عبور از نواحی صنعتی، به مواد شیمیایی آلوده هستند.

 

5- املاح محلول آن ها نسبتاً کم است.

 

6- PH آنها در حدود 8-7 است.

 

1-2-3- ویژگیهای آبهای شور

 

1- مقدار املاح محلول آنها زیاد، 1000 تا PPM 40000

 

2- میزان یونهای کلر و سدیم آن زیاد ، بیش از PPM 500

 

 

3-1- ناخالصی های آب

آب خالص در طبیعت وجود ندارد.

 

ضمن استقرار آب در یک مکان یا جاری شدن در یک منطقه، مواد جامد و گازهای محلول در آب، در آن حل و مواد ریز غیر قابل حل در آن به صورت معلق در می آیند. بنابراین:

 

ناخالصی های آب سه دسته کلی هستند:

.1یونها (کاتیونها و آنیون ها) ●

2. گازهای محلول در آب (اکسیژن، دی اکسید کربن و ...)

 

3. مواد کلوئیدی و معلق (گل و لای، باکتری ها و ...)

 

1-3-1- ناخالصی های یونی

1-1-3-1- کاتیون ها

 

کاتیون هایی که تقریباً در تمام آب های طبیعی وجود دارند:

 

منیزیم Mg++، باعث سختی می شود ماده غذایی موجودات زنده می شود.

 

سدیم Na+ ، غلظت زیاد آن سبب شوری، برای گیاهان و ماهیان مضر است.

 

کلسیم Ca++، باعث سختی می شود، ماده غذایی موجودات زنده است.

 

پتاسیم K+، مقدار آن کم تر از سدیم ا ست.

 

آهن Fe2+، مقدار آن به PH و O2 آب بستگی دارد، حدود 2/0 – 5/0 PPM

 

در آب های سطحی و حدود 1 تا 10 mg/l در آب های عمقی

 

منگنز Mn++، غلظت آن حدود 1/0 – 1 میلی گرم در لیتر است.

 

زیاد آن باعث بوی نامطبوع و رشد میکروارگانیسم ها می شود.

 

2-1-3-1- آنیون ها

—آنیون هایی که در اثر آب های طبیعی حضور دارند: —بیکربنات و کربنات: منشأ آن ها، انحلال کربنات کلسیم و Co2 در آب. خاصیت بافری به آب می دهند. —کلرید Cl-–: غلظت زیاد آن سبب شوری و برای بسیاری از گیاهان مضر است. وسبب خردگی فلزات نیز می شود. —سولفات So42-: منشأ آن انحلال نمک های سولفات و تا حدودی از فعالیت باکتری ها، مقدار زیاد سبب اسهال، برای گیاهان مضر خوردگی سازه ها می شود. —سیلیکا: سیلیکا هم به صورت یونی و هم کلوئیدی در آب می تواند وجود داشته باشد. که به PH بستگی دارد. در آب های طبیعی حدود ppm30-1 برای نیروگاهها مشکل ساز است. —نیترات NO3-: در آب طبیعی در حدود ppm 1 است. در آب های زیرزمینی در حضور باکتری ها می توانند تا ppm 50 هم باشد.

 

2-3-1- ناخالصی های گازی

 

مهمترین ناخالصی های گازی آب:

 

اکسیژن (O2): منشأ آن اکسیژن هوا (طبق قانون هنری) اکسیژن باعث گوارایی آب و در ضمن خورندگی آن می شود.

 

دی اکسید کربن (CO2): منشأ آن تجزیه بی کربنات ها در اثر کاهش PH ، CO2 هوا

 

آمونیاک (NH3): منشأ ترکیبات ازت دار آلی و باکتریها.

 

هیدروژن سولفوره (H2S): منشأ آن تجزیه ترکیبات گوگرد بوسیله باکتری ها، ایجاد طعم وبوی بد.

 

4-1- شیمی آب

فرمول مولکولی آب H2O، با توجه به ایزوتوپهای H(H,2H,3H1) و 16O,17O,18O )O):

برای آب 18 نوع ایزوتوپ وجود دارد.

ولی 7/99% ملکولهای آب H2O16 هستند. 2/0% H2O18

04/0% H2O17 و HDO فقط 03/0%

بعلت وجود پیوندهای هیدروژنی در آب؛ ویژگی های دیل در آب از مواد با وزن 1مولکولی مشابه بیشتر است.

نقطه جوش و نقطه ذوب، ظرفیت حرارتی

دانسیته، ویسکوزیته، کشش سطحی، ثابت دی الکتریک

 


مبلغ قابل پرداخت 8,400 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.

ایجاد وب سایت یا
فروشگاه حرفه ای رایگان

وب سایت ما: https://filemas.com اینستاگرام و کانال تلگرام ما: filemascom@

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "مر30 فایل" می باشد.

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما