دید کلی :
پاورپوینت بررسی شير سويا در 25 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx
تعداد صفحات فایل: 25 اسلاید
دسته بندی: پاورپوینت آماده صنايع غذايی
فرمت فایل اصلی: PowerPoint قابل ویرایش
1- این پاورپوینت دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده ارائه یا پرینت است.
2- کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
3- در این پاورپوینت مباحث به زبان ساده و قابل درک برای همه گفته شده و برای ارائه آن هیچ مشکلی نخواهید داشت.
توضیحات کامل :
پاورپوینت بررسی شير سويا در 25 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx
دانه ها سويا :
دانه هاي سويا نقش مهمي در اغلب جوامع آسيايي به عنوان غذا و هم دارو دارد . و امروزه در فرهنگ غربي براي ارزش غذايي شان بهتر شناخته شده اند .بيشترين برجستگي ، نقش فعاليت هاي حياتي آنها در درمان و پيشگيري بيماري ها است و به همين جهت مصرف آنها را توسعه داده است . بنابرين درمان واستفاده هاي پزشکي اصلي از دانه هاي سويا درخواست استفاده از آنها را افزايش داده زيرا آنها « نقش غذايي و چند کاربردي » و طبيعت آنتي اکسيداني آنها براي سلامتي افراد مفيد است .
مقايسه و ارزش غذايي :
برخلاف ديگر گياهان ، دانه هاي سويا محتوي واريته اي از ترکيبات غذايي هستند که سلامتي افراد را تأمين ميکند . آنها همچنين بي مانند هستند زيرا که تمام بخش هاي گياه شامل برگها ، ساقه ها و بذرها به مصرف غذا ، دارو يا علوفه حيوانات مي رسد . دانه سويا شامل ترکيبات تشکيل دهنده از پروتئين به مقدار 40 _38 % ، چربي 18% که 85% آن اشباع نشده به مقدار زياد در اسيد لينولئيک و لينولنيک ، 23% اولئيک اسيد و 16% اسيد پالمتيک .بيشترين اسيد هاي چرب در دانه هاي سويا و مشتقهاي آنها اشباع نشده است و از اينرو مستعد براي اکسيداسيون هستند .
دانه سويا محتوي 30% کربوهيدرات ، که 15% آن غير محلول و 15% ديگر آن کربوهيدرات محلول است . ديگر ترکيبات متنوع شامل آلفا- توکوفرول ، نايسين ، پيرودکسين و فولاسين است . دانه هاي سويا همچنين منبع خوبي از فاکتور هاي آنتي اکسيداني از قبيل ساپونين ها ، فسفوليپيد ها ، بازدارنده هاي پروتئاز ، فيتاز و بازدارنده هاي تريپسين است .
پروتئين دانه هاي سويا يا پروتئين ايزوله شده سويا به طور وسيع در صنعت غذايي استفاده شده و در بسياريي از فرمولاسيون هاي محصولات غذايي کودکان و ديگر غذاهاي مفيد جهت سلامتي قرار دارد زيرا دانه هاي سويامحتوي اجزاء فعال بيولوژيکي متعددي هستند که اين پروتئين ها سودمندي بخصوصي براي فعاليت هاي استروژنيک آنها دارند . همانند پروتئين ها ي سويا ، ايزوفلاون هاي گياه از فيتواستروژنز ناشي شده و وابسته به نوعي ازترکيبات شناخته شده چون فلاونوئيد ها هستند .
آنها ترکيباتي فنوليک با ساختماني همانند استروژنزهاي انساني هستند . ايزوفلاون هاي عمده در دانه هاي سويا و غذاهاي غيرتخميري سويا ، گلوکوزيد غير فعال شامل 95-80% از کل ايزوفلاون هاي تمرکزيافته شده است . آنها سالم شناخته شده اند تا تأمين کنند اثرات مفيدي را براي پيشگيري و درمانبسياري از بيماري هاي سالخوردگان مانند : بيماري هاي قلب و عروق ، کاسترول بالا ، تراکم استخوان و سرطان هاي سينه ، روده بزرگ و پروستات .
آنزيمهاي سويا :
طعم عمده لوبيايي سويا ناشي از آنزيم هاي کمپلکس ليپوکسيژناز است . در تجارت براي ليپوکسيژناز اهميت عمده اي مطرح شده زيرا اکسيداسيون ليپيدها را کاتليز کرده و باعث تبديل اسيد هاي چرب به فرم هيدروپراکسيداز مي شود . هر چند آنزيم هاي ليپوکسيژناز به آساني توسط جوشاندن به مدت 5-3 دقيقه غيرفعال شده و اين فرايندBlanching است که از ايجاد طعم لوبيايي جلوگيري مي کند .
فهرست مطالب:
دانه ها سويا
مقايسه و ارزش غذايي
آنزيمهاي سويا
محصولات سويا
شير سويا
شيرسويا چيست؟
ارزشهاي غذايي شير سويا
دسترس پذيري شير سويا
شير سويا را خودتان تهيه کنيد
شير سويا چگونه ساخته مي شود ؟
مبلغ قابل پرداخت 6,400 تومان
برچسب های مهم
اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.
ایجاد وب سایت یا