فروش فایل مرسی - فروشگاه اینترنتی فایل | پاورپوینت آماده - پروژه آماده - فایل و محصولات دانلودی

محل لوگو

آمار سایت

اشتراک در خبرنامه

جهت عضویت در خبرنامه لطفا ایمیل خود را ثبت نمائید

Captcha

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 69
  • بازدید دیروز : 66
  • بازدید کل : 226195

پاورپوینت (اسلاید) بررسی شير سويا


پاورپوینت (اسلاید) بررسی شير سويا

دید کلی :

پاورپوینت بررسی شير سويا در 73 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

 

تعداد صفحات فایل: 73 اسلاید

دسته بندی: پاورپوینت آماده صنايع غذايی

فرمت فایل اصلی: PowerPoint قابل ویرایش

 

1- این پاورپوینت دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده ارائه یا پرینت است.

2- کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

3- در این پاورپوینت مباحث به زبان ساده و قابل درک برای همه گفته شده و برای ارائه آن هیچ مشکلی نخواهید داشت.


 

توضیحات کامل :

پاورپوینت بررسی شير سويا در 73 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

 

فصل اول:مقدمه

1-1-معرفی

در جهان امروز كمتر گياهي است كه با كلمات تحسين آميزي مانند طلاي زرد ، گياه معجزه آفرين وجواهر زرد ، گنجينه بزرگ ، محصولي در نهايت كمال و… تعريف شده باشد . اگر به ارزش تركيبات سويا كه بهره گيري از آن قدمت بسيار دارد توجه گردد اين نكته روشن خواهد شد كه گياهي با توان توليد بالاتر از 5 تن محصول در شرايط مناسب ، با محتواي 45-35 درصد پروتئين ، 23 -14 درصد روغن ، 4 - 3 درصد مواد معدني و توليدي بيش از 170000000 تن در سال 2003 در جهان تا چه حد قادر است نيازهاي غذايي بيش از 6 ميليارد انسان را از بهترين و كامل ترين منابع تامين كند. .

 

وقتي يك گياه روغني ( پروتئيني ) حدود 40 % پروتئين حاوي اسيد آمينه اصلي مورد نياز بدن را دارد (در انواع روغن موجود در ايران 36 درصد و در انواع خاص تا 53 درصد ) در حقيقت در هر هكتار با دسترسي به 3500 كيلوگرم در واحد سطح كه عملكردي متعارف است معادل 1850-1260 كيلو پروتئين خالص در هكتار توليد مي شود . با توجه به اينكه پروتئين گوشت خالص گاو يا گوسفند 18-15 درصد است ميتوان تجسم كرد كه با كشت يك هكتار سويا معادل پروتئين 280-220 راس گوسفند، پروتئين استخراج مي گردد .

 

امروز بيش از 170 فرآورده اصلي و قابل مصرف به روشهاي متداول صنعتي از دانه سويا استخراج مي شود كه شامل موارد زير است :
روغن خام ، كنجاله ، ايزوله هاي مختلف پروتئيني ، روغن هاي نباتي ، مارگارين ، مواد داروئي ، سس سالاد ، ملورين ها ، مايونز ، انواع شيريني ها ، پاستاها ، غذاهاي فوري ، غذاهاي منجمد ، شير
در انواع مختلف ، پنيرهاي مختلف ، تافو ، ميسو ، تمپه ، سوفو و در صنعت تركيبات بتونه و درزگير، روغن هاي صنعتي ، ايزوله كننده هاي الكتريكي ، روكش سيم ، حشره كش ها ، مركب چاپ ، صابون و شامپو ، شوينده ها و مواد امولسيون كننده ، مخمرها، مواد تثبيت كننده ، مواد جداكننده ، رنگ ، مواد ضد كپك ، لوازم آرايشي ، منسوجات ، فيبرهاي مقاوم و دهها فرآورده ديگر .

 

2-1-مواد تشکيل دهنده لوبيای سويا

تجزيه و تحليل محتواي لوبياي سويا نشان ميدهد كه شامل مواد زير است :

پروتئين ماكزيمم 50 %رطوبت ماكزيمم 80 % روغنماكزيمم 18 % شاخص تجزيه شوندگي پروتئين30 تا 40 % شاخص حلاليت نيتروژن 50% فيبر 4 %كالريماكزيمم 350 کالری

 

با 50 % پروتئين/ gm ،سويا 2 برابر غني تر از بادام زميني ، 3 برابر غني تر از تخم مرغ ، 11 برابر غني تر از شير است . بعلاوه اينكه غذاهاي سويايي منبع غني از ويتامين هاي گروه B است و شامل مواد معدني ضروري مانند منيزيم ، كلسيم ، آهن ، پتاسيم و مس است .

 

3-1-اثرات سویا

آنتي اكسيدان

غذاهاي سويايي شامل مواد آنتي اكسيدان است كه سلولها را از آسيب محافظت مي كند بدليل مولكول اكسيژن ناپايداري كه راديكال ناميده مي شود .

معتقدند راديكال هاي آزاد مسئول تعداد زيادي از سرطان ها در سنين پائين است

سرطان سينه
بررسي هاي زياد در سنگاپور نشان داده زناني كه غذاهاي سويايي مصرف مي كنند نسبت به آنهايي كه غذاهاي سويايي مصرف نمي كنند ،كمتر در معرض خطر ابتلا به سرطان سينه هستند . زنان آسيايي معمولا رژيم غذايي سويايي دارند و سطح سرطان سينه در آنان از زنان غربي كمتر است . مطالعات آزمايشگاهي و لابراتوار بر روي حيوانات نشان داده كه اجزاء درون سويا مي تواند مانع رشد سلولهاي سرطان سينه شود . مطالعات انجام شده در يك ميز گرد پزشكي در Brussels در سپتامبر 1996 نشان داده كه ايزوفلاونهاي درون سويا مي تواند دليل كاهش ميزان سرطان سينه باشد .

 

كلسترول

مطالعات در سراسر دنيا نشان مي دهد كه خصوصيات كاهش كلسترول سويا مخصوصا براي كساني كه كلسترول بالا دارند مفيد است . سويا شديدا مانع اكسيداسيون LDL است و راديكال هاي آزاد درون پلاكتهاي خون را خنثي مي كند .
شير سويا حاوي تمام پروتئينهاي گياهي بوده ، فقط به اندازه يک سوم شير گاو چربي دارد که بيشتر غير اشباع بوده و غني از لسيتين ( غذاي مغز) و اسد لينولئيک ميباشد که به پراکنده سازي چربيهاي اشباع که گرايش به انباشته شدن در سيستم خوني دارند، کمک ميکند.

 

سرطان كولون
مطالعات اخير در آمريكا نشان داده كه مصرف كنندگان سوياي آمريكايي كساني هستند كه لوبياي سويا و تافو را بطور منظم در برنامه غذايي شان مصرف مي كنند و ميزان سرطان كولون در آنها كمتر از كساني است كه سويا مصرف نمي كنند .

پوكي استخوان
شكستگي استخوان به دليل پوكي استخوان يك مشكل اصلي در ميان زنان سالخورده در ايالات متحده است . زنان ژاپني نصف ميزان شكستگي استخوان زنان آمريكايي را دارند . مطالعات اوليه نشان مي دهد كه سويا مي تواند توده استخوان را محافظت كند. همچنين در رژيم هاي غذايي با پروتئين بالا ، پروتئين سويا ميزان دفع كلسيم در ادرار را افزايش نمي دهد .

 

گرگرفتگي
نيمي از زنان يائسه دنيا در ايالات متحده از ناگهان داغ شدن شكايت مي كنند ، در حاليكه در ژاپن به ندرت يك كلمه در رابطه با آن گفته مي شود . تعدادي از محققين معتقدند كه مواد خاصي درون سويا كه فيتواستروژن ناميده مي شود مي تواند زنان ژاپني را خنك نگه دارد .

مصونيت
مطالعات نشان داده كه پپتيد هاي لوبياي سويا مي تواند ايمني سيستم بدن را افزايش دهد و به بدن كمك مي كند تا با بيماري مبارزه كند .

 

بيماريهاي كليه
پروتئين سويا براي كليه ، مهمترين ارگان تصفيه بدن ، نسبت به پروتئين حيواني ملايم تر است و در افرادي كه كليه خوب كار نمي كند مي تواند از آسيب هاي كليه جلوگيري كند يا آنرا كاهش دهد .

سرطان ريه
مطالعات مختلف نشان داده كه مصرف سويا ميزان سرطان ريه را در مردان تا 25 % و در زنان تا 40 % كاهش مي دهد .

سرطان پروستات
يك مطالعه كلي در مردان ژاپني در هاوايي نشان داده كه رابطه مستقيمي بين مصرف تافو و كاهش نرخ سرطان پروستات است . مطالعات اجزاء سويا نشان مي دهد كه اين اجزاء مي توانند از رشد سلولهاي سرطاني پروستات در كشت آزمايشگاهي جلوگيري كنند . بر خلاف برخي عقايد ، فيتو استروژن هاي سويا براي هورمون هاي آنابوليك يا ماهيچه ها زيان آور نيست .

 

ديابت
ديابت زماني رخ مي دهد كه سلولها نمي توانند گلوكوز ( قند خون ) بدست آورند ، سلولها براي زنده ماندن به گلوكز نياز دارند . معمولا گلوكوز زماني توليد مي شود كه بدن كربوهيدراتهاي پيچيده را مي شكند . سلولها به انسولين (هورموني كه در پانكراس توليد مي شود ) براي جذب گلوكز نياز دارند . در ديابت انسولين طبيعي مي تواند وجود داشته باشد ، اما سلولها نمي توانند اين را تشخيص دهند و بنابر اين نمي توانند گلوكز جذب كنند . تحقيقات بر روي تاثير سويا در ديابت نشان داده كه گلوكز كمتري در ادرار ديابتي هايي كه سويا مصرف مي كنند وجود دارد . و نشان دهنده اين است كه سلولهايشان قادر است گلوكز بيشتري جذب كند . فيبر محلول موجود در سويا مي تواند به تنظيم سطح گلوكز كمك كند .


مبلغ قابل پرداخت 8,400 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

دیدگاه های کاربران (0)

اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.

ایجاد وب سایت یا
فروشگاه حرفه ای رایگان

وب سایت ما: https://filemas.com اینستاگرام و کانال تلگرام ما: filemascom@

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "مر30 فایل" می باشد.

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما