دید کلی :
پاورپوینت بررسی كنسرو لوبيا چيتی Bean Caning (تاريخچه كنسرو سازی) در 53 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx
تعداد صفحات فایل: 53 اسلاید
دسته بندی: پاورپوینت آماده صنايع غذايی
فرمت فایل اصلی: PowerPoint قابل ویرایش
1- این پاورپوینت دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده ارائه یا پرینت است.
2- کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
3- در این پاورپوینت مباحث به زبان ساده و قابل درک برای همه گفته شده و برای ارائه آن هیچ مشکلی نخواهید داشت.
توضیحات کامل :
پاورپوینت بررسی كنسرو لوبيا چيتی Bean Caning (تاريخچه كنسرو سازی) در 53 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx
تاريخچه كنسرو سازي
كنسرو لوبيا چيتي
(Bean Caning)
مراحل فرآيند:
پاك كردن، شستشو و آماده سازي لوبياü
خيساندن
سنگ گيري (Destoning)
بلانچينگ
شستشوي قوطي ها
پر كردن
خارج كردن هوا
دربندي
فرآيند حرارتي
خشك كردن و خنك كردن قوطي ها
انبار كردن
پاك كردن ، شستشو و آماده سازي لوبيا:
الف) استفاده از آهن ربا براي حذف قطعات فلزي
ب) بوجاري براي حذف ساقه و برگ
ج) الك كردن براي حذف دانه ها و ذرات ريز و درشت
* شكل غربال استوانه اي براي درجه بندي
د) شستشو با آب
ه) حذف دانه هاي ناسالم به وسيله چشم الكترونيكي و ........
*شكل دستگاه سورتينگ اتومابتيك براي نخود و لوبيا)
خيساندن
زمان خيساندن ( ساعت) |
درصد رطوبت |
|
8 10 12 14 |
18 15 12 9 |
|
اهداف بلانچينگ
ü كاهش بار ميكروبي محصول و تميز كرد سطح آن
ü خروج هوا و گازهاي محبوس در منافذ و لا بلاي
بافت ها و كمك به ايجاد خلاء در كنسرو سازي
ü نرم شدن بافت سبزيجات و ميوه و در نتيجه كاهش
حجم محصول و امكان بسته بندي راحت تر
ü كمك به تثبيت رنگ برخي از سبزيجات
بلانچر هاي جديد
با صرفه جويي در انرژي
قسمت اول) مرحله پيش گرمكن
قسمت دوم) مرحله بلانچينگ
قسمت سوم) مرحله خنك كردن
مبلغ قابل پرداخت 5,400 تومان
برچسب های مهم
اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.
ایجاد وب سایت یا