دید کلی :
پاورپوینت بررسی میكروبیولوژی مواد غذایی در 20 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx
تعداد صفحات فایل: 20 اسلاید
دسته بندی: پاورپوینت آماده صنايع غذايی
فرمت فایل اصلی: PowerPoint قابل ویرایش
1- این پاورپوینت دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده ارائه یا پرینت است.
2- کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
3- در این پاورپوینت مباحث به زبان ساده و قابل درک برای همه گفته شده و برای ارائه آن هیچ مشکلی نخواهید داشت.
توضیحات کامل :
پاورپوینت بررسی میكروبیولوژی مواد غذایی در 20 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx
ميكروبيولوژي مواد غذايي
مبحث اول
مقدمه اي بر ميكروبيولوژي مواد غذايي
بخش دوم
میکربها از چه طریقی وارد مواد غذایی می شوند؟
منابع ورود ميكروارگانيسمها در مواد غذايي
از طريق فلور طبيعي مواد خام غذایی
از طریق تماس با انسان،تجهیزات... در طي فرآوري و جابجا شدن
بطور اتفاقی از طریق هوا، آب و خاك
میکربها در گیاهان
سطح گیاهان سالم (سبزیجات و میوه جات) در حین رشد حاوی فلور میکربی –شامل باکتری، محمر و کپک - است که اهمیتی در فساد مواد غذایی ندارد.
میکربهای بیماری زا می توانند از طریق گیاهان آفت زده به گیاهان سالم در حین برداشت منتقل شوند.
اگر خاک با فاضلاب آبیاری شود محصولات گیاهی می توانند حاوی میکربهای بیماریزا نیز باشند.
فلور طبیعی میکربی گیاهان زمانی که آنها می رسند و پیر می شوند دچار تغییر شده و ممکن است در حین برداشت و نگهداری آنها باعث فساد آنها شوند.
فلور گیاهان رسیده و پیر شده
شامل:
باکتریهای تجزیه کننده پکتین
تعداد زیادی کپک که قادر به تجزیه ترکیبات آلی پیچیده هستند (نقش اینها در طبیعت چیست؟)
فلور میکربی در غلات
قارچهای مزرعهای (field fungi)
قسمت اعظم فلور میکربی غلات قبل از برداشت
قارچهای انباری (storage fungi)
فسمت اعظم فلور میکربی غلات بعد از برداشت (مثلا بخاطر کاهش در محتوی رطوبت)
شامل حانواده های Penicillium,Aspergillus, Fusarium
آیا Aspergillus flavus (قارچی که مسئول تولید افلوتاکسین مثلا در پسته ایران است) یک قارچ مزرعه ای است یا انباری؟
ميكربها در حيواني
پوست حیواناتی که از گوشت آنها بعنوان غذا استفاده می شود یکی از مهمترین منابع میکربهای مسئول فساد مواد غذایی است.
در ماکیان پر، یا فولیوکولهی زیر آن بعد از کنده شدن پر، می تواند منبع آلودگی گوشت آنها به میکربهای مسئول فساد غذا شود.
بطور کلی انواع میکربها در سیستم تنفسی، گوارشی... و همچنین پوست، سم، مو و پر حیوانات حضور دارند.
برخی حیوانات ممکن است حامل میکربهای بیماری زا باشند بدون آنکه علائمی از بیماری داشته باشند.
مرغان تحمگذار می توانند باکتری بیماری زای Salmonella را به تخم مرغ ممنتقل کنند (دلیل اینکه چرا چند سال است در ایران دیگر عادت زدن زرده تخم مرغ به چلوکباب منسوح شده است)
باکتری Staphylococcus aureus- که یک نژاد آن مسئول یک نوع مسمومیت غذایی است - در بینی بیشتر انسانها و همچنین همراه با برخی میکربهای دیگر عامل مسمومیت در پوست مو و پر حیوانات -وجود دارد.
فهرست مطالب:
منابع ورود ميكروارگانيسمها در مواد غذايي
میکربها در گیاهان
فلور گیاهان رسیده و پیر شده
فلور میکربی در غلات
ميكربها در حيواني
ميكربهاي با منشاء انسانی
میکربها در تجهیزات
چه نوع ميكربهایي در هوا زنده مي مانند؟
انواع باكتريهاي موجود در هوا
مكانيسم پخش باكتريها در جو
قارچهاي موجود در هوا
موارد مصرف آب در تولید محصولات غذایی
کیفیت آب مورد استفاده در مصارف غذایی
ميكربهاي آب دريا
ميكربهاي آب رودخانه ها
ميكربهاي در خاك
مواد افزودنی غذایی بعنوان منبع میکرب
مبلغ قابل پرداخت 8,400 تومان
برچسب های مهم
اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.
ایجاد وب سایت یا